За Nilfisk Outdoor

          Nilfisk Outdoor е подразделение на Nilfisk A/S произвеждащо висококачествени комунални седлови метачни машини. Nilfisk А/S прави значителна стъпка в пазара на метачните машини чрез програмата за Nilfisk Road Sweepers и благодарение на придобиване на високо квалифицирани проектанти и производители на професионално оборудване за почистване на открити площи. Nilfisk Outdoor се превръща в лидер в производството на компактните и комунални метачни машини. Една силна позиция, въз основа на най-голямото производство на пазара на външното почистване .

          За тази цел 120 специалисти работят във фирми, разположени на 3 различни места за дивизията Nilfisk Outdoor.Разработване на продукти, производство и управление на водещата гама компактни метачни машини за почистване. Тези решения на Nilfisk Outdoor се разпространяват от 46 търговски компании от цял ​​свят и поддържани и обслужвани от професионални търговци.

Фирмите Nilfisk Outdoor Division са базирани на три места:

• Lemvig в Дания: Nilfisk A / S

• Hadsund в Дания: Nilfisk A / S

• Guardamiglio в Италия: Nilfisk S.p.A.

          Използвайки всичките си силни страни дивизията Nilfisk Outdoor значително ще подобри способността на персонала да произвежда и доставя висококачествени, многофункционални мотометачки по целия свят. С достъп до иновационни ресурси за развитие, клиентите могат да бъдат сигурни в непрекъснатото развитие на гамата суб-компактни и компактни почистващи машини.

          Чрез интегрирането на всички външни възможности и способности Nilfisk Outdoor Ви гарантира  специален акцент върху изпълнението на уникалните нужди на клиентите от бизнеса за почистване с метачни машини.

Nilfisk Outdoor

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
ПОПИТАЙТЕ НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ
052 50 11 02
от понеделник до петък
от 09:00 до 18:00 часа