За DEN-SIN

         DEN-SIN е дъщерна компания на Nilfisk A/S със седалище в Сингапур. DEN-SIN е производител и доставчик на широка гама машини почистващи под високо налягане, вариращи от 110 Bar до 2500 Bar предназначени да обслужват нуждите на клиенти от различни сфери на икономиката - Корабостроене и Кораборемонт, Строителство, Нефтодобивна и нефто преработвателна индустрия, Автомобилната индустрия и др. Оборудването, прозведено от DEN-SIN е предназначено не само за почистване на замърсявания на повърхностите, но и за бластиране на трудноразтворими съединения, ръжда, боя, графити и дори рязане на бетон.

          Във времето успеха от използването на водно бластиране става все по признато в цял свят. През годините DEN-SIN премина от план на бърз разтеж към план на агресивна експанзия на пазара. DEN-SIN се установява като лидер не само благодарение на иновативния си дизайн и производството на този вид техника, но и чрез доброто обслужване и бързата доставка до всяко кътче на света.  

          Базирана в Сингапур, DEN-SIN разполага с производствена база, отдел за изследване и подобряване възможностите на машините, опитни производствени и сервизни техници и специален екип от мениджъри по продажбите. Отделът за поддръжка, на гаранционни и извънгаранцинни машини предлага най-бързото и ефикасно обслужване на бизнес клиентите си с ежедневна доставка в цял свят.

 DENSIN

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
ПОПИТАЙТЕ НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ
052 50 11 02
от понеделник до петък
от 09:00 до 18:00 часа