Търговски условия

      Единичните цени на машините , частите и аксесоарите са посочени под всеки продукт и са в български лева с включен ДДС.

      Ценовата листа на фирмата и нейните дистрибутори е унифицирана за удобство на клиента.

     Цените са валидни за една календарна година, считано от първи януари на съответната година. Промени се извършват при изменения от страна на производителя Nilfisk A/S, които своевременно се отразяват в действащата ценова листа.

     За количества, при участия на изложения и на постоянни клиенти фирмата предлага търговски отстъпки и преференциални цени. Периодично се извършват и промоционални акции на определени модели машини. За своевременна информация може да се обърнете към търговския отдел на фирмата или да разгледате раздели "ПРОМОЦИИ" и "НОВИНИ".

    При закупуване на модел машина, който не е наличен към момента или при специален модел машина, за който е необходимо да се извърши доставка, клиентът заплаща капаро в размер до 30% от стойността с включен ДДС. Срокът на доставка в зависимост от модела машина, може да бъде до 10 работни дни от датата на извършване на авансовото плащане.

     По желание на клиента големите машини и такива със специално предназначение могат да бъдат въведени в експлоатация от представители на фирмата. При пускането в експлоатация се провежда и безплатно обучение на персонала за работа с техниката обект на доставката.

 

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
ПОПИТАЙТЕ НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ
052 50 11 02
от понеделник до петък
от 09:00 до 18:00 часа